Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kärlekens ut-i-det-blå

| 2 kommentarer

Min älskade farmor asade hela storfamiljen med sig på ut-i-det-blå till sin födelsedag den 22 augusti. Farmor valde vart hon ville åka och ibland visste inte ens farfar vart hon tänkt sig. Alla körde i ett led efter farfars bil. Det var en dag som vi alla såg fram emot, stora som små.

De senaste åren har maken min inte önskat sig så mycket mer än att besöka ditt eller datt och då har svärmor och jag ställt upp och följt med.
I år önskade han sig till Norrvikens trädgårdar.

Så i torsdags, på hans födelsedag, satte vi oss i bilen och drog väster ut.

Entrén till Norrvikens trädgårdar

Entrén till Norrvikens trädgårdar

Vilken färg!

Vilken färg!

I tyska trädgården fanns det fortfarande massor av blomsterprakt.

I tyska trädgården fanns det fortfarande massor av blomsterprakt.

co_MG_3773

Massvis av vindruvsklasar täckte insidan av taket på serveringen. Fick mig åter att vilja ha det så här hemma men tänkte om när jag hörde getingarna...

Massvis av vindruvsklasar täckte insidan av taket på serveringen. Fick mig åter att vilja ha det så här hemma men tänkte om när jag hörde getingarna…

Majsblomman är förunderlig egentligen...

Majsblomman är förunderlig egentligen…

Någon form av skocka...fråga mig inte vilken men den är fin :)

Någon form av skocka…fråga mig inte vilken men den är fin Smile

Det fanns kaprifoler som ännu inte börjat blomma.

Det fanns kaprifoler som ännu inte börjat blomma.

Övergivet...

Övergivet…

Det var fler än svärmor som fastnade för den lille gräsklipparen som lufsade fram och tillbaka av sig själv. Jag tror jag såg fyra eller fem liknande i parken. Inte blir det snyggt efter den men klipper gör den iaf.

Det var fler än svärmor som fastnade för den lille gräsklipparen som lufsade fram och tillbaka av sig själv. Jag tror jag såg fyra eller fem liknande i parken. Inte blir det snyggt efter den men klipper gör den iaf.

När vi vandrat klart och förundrats över att till exempel magnolian blommade för andra gången drog vi in till Båstad.
Denna liiiiilla håla med serveringar vägg i vägg. Jag förstår fortfarande inte att det invaderas så hårt på sommaren av framför allt stockholmare! Där finns ju inget. Ja, jo, det är väl tennisen som drar men för övrigt? Vacker natur och bra badställe finns på fler plaster.

Ja! Vi hittade den runt hörnet - Pepe's Bodega!

Ja! Vi hittade den runt hörnet – Pepe’s Bodega!

Farmors favoritparfym 4711! Tänk att den finns än! Denna bod längs kajen spred lukt/odör/doft långa vägar omkring sig. Det fanns det mesta som solkrämer, oljor, parfymer, vaxer med mera - allt mer eller mindre "väldoftande".

Farmors favoritparfym 4711! Tänk att den finns än! Denna bod längs kajen spred lukt/odör/doft långa vägar omkring sig. Det fanns det mesta som solkrämer, oljor, parfymer, vaxer med mera – allt mer eller mindre ”väldoftande”.

Vi tog en glass vid hamnen innan vi styrde bilen hemåt. Denna kaja såg inte frisk ut :( Den haltade på vänsterbenet och ser ut att ha näbbskabb. Den trippade/hoppade på räcket vid sidan om oss och tiggde mat.

Vi tog en glass vid hamnen innan vi styrde bilen hemåt. Denna kaja såg inte frisk ut Frown Den haltade på vänsterbenet och ser ut att ha näbbskabb. Den trippade/hoppade på räcket vid sidan om oss och tiggde mat.

Efter att ha gått så mycket och burit på en tung kamera var jag helt slut. Jag fick böta för det dagen efter då kroppen inte alls ville vara med länge. Men torsdagen var fin och trevlig och framför allt så tyckte kärleken att han fått en bra födelsedag.

Share Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.