Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Förskollärarexamen

| 4 kommentarer

Idag var dagen som min förstfödda systerdotter längtat efter så länge. Dagen E – dagen för Examen!

Tre tidvis tunga och jobbiga år har hon kämpat för att nå målet.

Moster ser dig <3 Spänningen är stor på stolarna.

Moster ser dig

Prästen bjöd alla varmt välkomna och visade i bästa flygvärdinnestil var utgångarna finns om kyrkan behövde utrymmas ;) Humor hade han iaf! Han talade också tidigt om var han ville ha alla fotografer för ordningens skull. Dit tassade syster och jag och damp ner på golvet båda två. ;)

Prästen bjöd alla varmt välkomna och visade i bästa flygvärdinnestil var utgångarna fanns om kyrkan behövde utrymmas Wink Humor hade han iaf! Han talade också tidigt om var han ville ha alla fotografer för ordningens skull. Dit tassade syster och jag snabbt och damp ner på golvet båda två. Wink

 

Klassen framförde tre sånger...och de gjorde det bra!

Klassen framförde tre sånger…och de gjorde det bra!

 

Nu hittade du moster och mamma, bra! Sjung på bara!

Nu hittade du moster och mamma, bra! Sjung på bara!

 

Efter framförandet var det äntligen dags för det efterlängtade kuvertet!

Efter framförandet var det äntligen dags för det efterlängtade kuvertet!

Sist ut i klassen att få både kuvert och tillhörande kram.

Sist ut i klassen att få både kuvert och tillhörande kram.

Morfar och mormor var först ut att gratulera. Att känslorna spökar runt syns snart på oss alla...

Morfar och mormor var först ut att gratulera. Att känslorna spökar runt syns snart på oss alla…

Mor och dotter <3

Mor och dotter Heart En STOLT mor…

Såhär tyckte de visst att ett examensfoto för förskollärare ska se ut. Lika trååååkigt som på andra ställen. Jag hade en heeeelt annan bild i tankarna ;)

Såhär tyckte de visst att ett examensfoto för förskollärare ska se ut. Lika trååååkigt som på andra ställen.
Jag hade en heeeelt annan bild i tankarna Wink

Det fanns några ganska sprickfärdiga damer i sällskapet ;) Så jag fick en sådan där tanke - fram med de gravida i centrum och så ska alla peka på magarna. "Där är vår framtid - vårt jobb" eller något underfundigt likande.  Klassen köpte idén direkt, en del anhöriga muttrade visst när jag stövlade fram för att lägga fram min tanke. De ändrade sig när de förstod vad jag ville ha fram och framförallt - de såg hur det tändes i ögonen på allihopa, nu var det inte stelt längre ;)

Det fanns några ganska sprickfärdiga damer i sällskapet Wink
Så jag fick en sådan där tanke – fram med de gravida i centrum och så ska alla peka på magarna. ”Där är vår framtid – vårt jobb” eller något underfundigt liknande.
Klassen köpte idén direkt! En del anhöriga muttrade visst när jag stövlade fram för att lägga fram min tanke. De ändrade sig när de förstod vad jag ville ha fram och framförallt – de såg hur det tändes i ögonen på allihopa, nu var det inte stelt längre Wink

Stort grattis Catharina! Ta väl hand om landets och världens framtid – se till att lära dem att vara medmänskliga, givmilda, tålmodiga och vänliga!

Löv u!! Heart

 

 

 

Share Button

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.