Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Att inte minnas

| 3 kommentarer

Nog för att jag glömmer saker men… jag vet var jag bor.
Den Gamle kommer inte ihåg var han bor. Frown Jag visade foto från hans lägenhet men nä, inget han kände igen. Att se förtvivlan i ögonen över att inte minnas sitt hem som lämnades i måndags kväll. Jag lider med den Gamle. Jag kan inte göra ett enda dugg för att hjälpa honom!
Han vill att allt ska ta slut. Han vill inte dra ut på det oundvikliga. Han vägrar ta tabletter. Han kastar både syrgasgrimma och inhalationsmask på golvet. Syresättning utan syrgas är 79% med 94%.
Jag anser att det är hans val. Hans liv. Hans slut. Att lindring finns om han ändrar sig… men det lär han inte göra.

Jag försökte tala om att det är okej att släppa taget. Vet inte om jag nådde fram. Men jag är iaf välkommen efter jobbet i morgon också… ”om jag finns kvar då” sa han med glansiga ögon.

Share

3 kommentarer

 1. Usch va jobbigt, minns hur det var med farfar och farmor och morfar för den delen. Frown
  Kram & kärlek

 2. Frown stackare
  Alltid hemskt att stå bredvid och inte kunna hjälpa, men att stå bredvid som anhörig måste vara värre. Kramiz till er alla

 3. Jag kan inte låta bli att tänka på hur ”onaturlig” döden är. Hur vi människor både omedvetet och medvetet kämpar för att få stanna kvar i livet.
  Även de som gett upp får kämpa för att släppa taget.
  Visst är det konstigt? Och otroligt jobbigt att stå bredvid och se.
  Kramar!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.